OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 19 de desembre del 2010

Crònica de les 24 hores a Can Dragó

Aquest cap de setmana s'han disputat les 24 hores en pista a Can Dragó (Barcelona) que organitzaven els companys de Corredors.Cat. Els diners recollits anaven directament destinats a La Mataró de Tv3, així que a banda de córrer s'ha col·laborat amb una causa solidària molt important en aquest país com és aquesta iniciativa. 


En principi haviem de ser vàries les persones que participéssim en alguna de les diferents proves d'aquestes 24 hores però finalment només he sigut jo el que s'ha inscrit. Concretament m'havia apuntat a la prova de 10 km, la distància preferida. El fet de fer 10 km en una pista d'atletisme (exactament 25 voltes) era un punt de motivació especial. En el fons ja sabia que no superaria la MMP però bé, era tota una incògnita. 

Les pistes d'atletisme de Can Dragó, a Barcelona
Arribo a Barcelona i fa un fred que pela. D'entrada ja veig els valents i heroics participants de les 24 hores, la prova reina. Un dia sencer fent voltes a la pista, realment espectacular... Degut al fred, prefereixo equipar-me bé i em poso malles llargues i Buff. Encara sort que havia agafat roba de sobres.

Amb una mica de retard, comença la cursa. Rodem pels carrils 1 i 2 compartint pista amb els participants de les 24 hores. Un punt clau i alhora difícil és que les voltes les ha de comptar cadascú interiorment. Per això, intento agafar algún company ja d'entrada amb el qual poder rodar la majoria de la cursa i alhora, tenir més seguretat en el recompte de les voltes. Després d'uns quants metres, m'afegeixo a una parella de Correcats que semblen anar a un bon ritme. Així doncs, començo a fer voltes sense parar, mentre el fred es fa notar de tant en tant i veig les cares patidores de la gent.

En una prova com aquesta és fàcil detectar quins són els craks de la cursa. De fet, els primers classificats m'acabaran doblant unes quatre vegades. Realment van a ritme de creuer... 
Les sensacions generalment són bones i el ritme no és dolent, o això crec. Arribo a les últimes voltes fent-li el relleu al correcat que m'ha acompanyat al llarg de la cursa. Dubtem del número de voltes que ens queden. Ens sembla que és la última però cap dels dos ho té clar. Per sort el seu GPS ens salva i ens indica que ens queda encara una volta. Amb les últimes forces la fem com podem. Temps final: 45:40. Posició 16 de 40, a un ritme mitjà de 1:49 la volta. 

No és un gran temps la veritat, no puc estar gaire satisfet. De totes maneres és un bon entrenament de cara a la Cursa dels Nassos, on intentaré atacar la meva millor marca!!
Saludant a la càmera al costat del company de fatigues jeje

Per cert, com diria algú: catalans i catalanes, ja sóc aquí! I es que en Max ha arribat aquest cap de setmana d'Itàlia a passar les vacances de Nadal a casa. Esperem que en breu pugui fer un post de benvinguda. 

Pròxima cursa, el dia de Sant Esteve amb la Sant Silvestre del Masnou. A veure si som com a mínim un parell els que podem assistir-hi i cremar unes quantes calories abans de guanyar-ne amb els canelons de la iaia jeje


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More