OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 22 de juny del 2012

Un popular entre els grans

Fa pocs dies que en Jaume Leiva ha tornat als entrenaments després d'una operació d'apendicitis que l'ha tingut convalescent vàries setmanes. L'operació i la mala vivència a la Marató de Barcelona l'han deixat una mica fluix però de seguida tornarà a agafar el ritme i l'estat de forma. Un panorama d'entrenaments durs el que s'acosta en les pròximes setmanes, amb hores i hores sota el sol. Tot amb l'objectiu d'arribar el millor possible al Campionat d'Espanya de Mitja Marató, el 22 de setembre a Tordesillas (Valladolid), on la rivalitat serà gran però de ben segur que en Jaume podrà lluitar pels primers llocs. 

Coincidint doncs amb el retorn d'en Jaume al primer pla del running català, aquí us deixo un reportatge d'un servidor, en castellà, al diari esportiu digital Vavel.com, un mitjà que connecta periodistes, autors i bloggers amb lectors i que suposa un bafarada d'aire fresc en el panorama de periodisme esportiu actual. 

Corrent en paisatges envejables    Font: Facebook Jaume

Aquest humil reportatge intenta concentrar en vàries línies els fets més importants que fins ara han tingut lloc en la carrera professional d'en Jaume, des de la plataforma I run with Leiva fins a la projecció pública que ha adquirit gràcies principalment a les xarxes socials, però que ha fet que marques de primer nivell com Compressport o Adidas es fixin en ell.

Descobriu, si voleu, una mica més aquest excel·lent corredor i, sobretot, persona.

#IrunwithLeiva

El reportatge AQUÍ


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More