OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 26 de novembre del 2012

Noves idees

Com haureu notat, aquestes últimes setmanes hi ha hagut un parón en el blog pel que fa a cròniques de curses. És un parón obligat ja que en Max es troba fora (ara mateix està a Cuba, amb l'Universitat. Ell sí que viu bé jeje) i jo segueixo sense poder córrer res de res a causa dels problemes estomacals. Precisament aquesta setmana tindré resultats de les últimes proves mèdiques i, a partir d'aquí, veuré com i quan puc solucionar els problemes físics que estan sent un autèntic malson.

Però encara que no hi hagi cròniques, tenim dues idees en ment que sortiran pròximament al blog. Com sabeu, sempre hem intentat endinsar-nos en altres gèneres periodístics -amb més o menys èxit- a banda de les cròniques pures, com entrevistes, reportatges etc.

Així doncs, les dues noves propostes són:

- Una entrevista a un gran corredor que, tot i que acumula un espectacular palmarès, no és massa conegut.

- Un reportatge en profunditat sobre l'organització de les curses. Intentarem respondre a algunes d'aquelles preguntes que tots ens hem fet alguna vegada, com quines llicències són necessàries per organitzar una cursa, quins criteris es segueixen a l'hora de fixar els preus, quins serveis es decideixen posar als corredors etc. Per tal de veure-ho més clar, es posaran d'exemple vàries curses de renom i una d'elles s'analitzarà en profunditat per tal de descobrir què s'ha de fer exactament si una organització vol posar en marxa una cursa des de zero.

Tot i que no hi ha dates fixes, esperem publicar-ho el més aviat possible. Què, us agrada?



Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More