OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 8 d’octubre del 2010

Cursa de Vilassar de Mar, objectius i altres

Després d'uns dies sense postejar, hem tingut temps de carregar piles, adaptar-nos als horaris del nou curs i també de pensar en el futur.


A l'espera d'el primer post d'en Max des d'Itàlia on ens expliqui la seva adaptació i la seva activitat esportiva per allà - que esperem sigui molt bona -, destacar unes quantes coses d'interés d'aquest mes d'octubre.

En Joan va córrer la setmana pasada la Cursa Ciutat de Cornellà de 10 km, amb alguna pujada important, i que va completar amb un temps de 50:01, a ritme de 5:04 el km i quedant el 372 de la general. Amb una inscripció barateta i una bona organització, és una cursa recomanable i que esperem poder fer l'any que vé. 

D'altra banda, començem un altre cicle de tres caps de setmana seguits de competició, que comença aquest diumenge amb la cursa de Vilassar de Mar, de 10 km, que només disputaré jo, en David; la següent setmana serà el torn de la popular i ja famosa Marxassa, una marxa puntuable per la CCCR i que consta de 63,3 km i 3.110 m de desnivell, a la qual participaràn (si no hi ha canvis d'última hora) en Gerard, en Pol, l'Uri, en Pere i jo mateix. Per acabar, el 24 d'octubre es disputarà la Marató del Mediterrani, una festa de l'atletisme català a Castelldefels - al mateix Canal Olímpic, però fora de l'aigua, és clar) on hi haurà la Marató, la Mitja i la cursa de 10 km. Nosaltres participarem en aquesta última i esperem ser com a mínim tres els que hi anem.
Seràn doncs tres caps de setmana intensos per tal d'encarar un final de temporada apasionant amb reptes encara per assolir com la Mitja de Mataró (ja en parlarem àmpliament més endavant en el blog) o el triplet de Sant Silvestres al Nadal (Lloret, Masnou i Barcelona). 

Per últim aquestes setmanes, a banda de planificar i observar el que encara queda de calendari d'aquí a final d'any, ja hem pensat una mica en l'any que vé. Ja sé que encara queda lluny però un ja pensa en els objectius que es pot marcar de cara a la temporada següent. De moment no volem dir res ja que encara ens ho hem de mirar bé, planificar-ho amb calma i sobretot esperar al nou calendari que pot patir alguna variació respecte al d'aquest any, però només direm que és un objectiu molt complicat i llarg, que durarà gairebé tot l'any i que requerirà, a banda de  força física, psicològica, ganes, motivació, suport logístic...també algo de temps lliure als caps de setmana, que esperem tenir. Un repte complicat però que ens fa molta il·lusió i que segur no afrontarem sols. De totes maneres, quan tinguem una idea més sòlida ja us la exposarem. 

Aquí els detalls de la cursa de Vilassar. No sembla molt exigent però no arribo amb bones sensacions físiques i la primera cursa després d'un parón sempre és una incògnita. Esperem fer un paper digne, com a mínim. 

CURSA VILASSAR DE MAR 10 KM

Distància: 10 km
Sortida i Arribada: Club Esportiu Aire - Ronda Catalunya, Cabrera de Mar
Hora: 10:00 h.


Agafa'm si pots



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More