OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dijous, 14 d’octubre del 2010

Prèvia de La Marxassa

Abans de començar aquest post, voldríem donar les gràcies a tota la gent que llegeix aquest blog i que hi entra regularment. Ens consta que està tenint un seguiment força bo, de fet molt millor del que ens pensàvem abans de començar. Us animem a que hi seguiu entrant i hi deixeu la vostra opinió. 


Una qüestió més. D'una banda, finalment no vaig poder còrrer la cursa de Vilassar de Mar, el diumenge passat, degut a les fortes plujes que van tenir lloc a la costa durant la matinada. La sorpresa la vaig tenir quant en arribar a Vilassar (encara sort que està a prop) un home em va dir que s'havia suspès. Jo i les persones que anaven arribant de mica en mica (entre les quals hi havia el meu ex tutor Jaume, al que esperem veure al desembre a la Mitja) ens vam quedar lògicament amb les ganes i sobretot amb l'incògnita de la nova data de la cursa. Doncs l'endemà vaig poder saber que es farà aquest dissabte al matí. Problema. Perquè just en aquell moment estaré fent una caminada, per la qual cosa no podré fer la cursa. I no seré l'únic. Perquè molts corredors estàn apuntats a la Cursa de Sabadell del diumenge i no en voldran còrrer dues. Ah, i l'organització no torna els diners. 
Així doncs, perdo els diners de la cursa i em quedo sense disputar-la a causa d'una suspensió per pluja que considero més que discutible. En fi, alguna vegada havia de passar. Però emprenya.

Dit això, per tercer any consecutiu alguns de nosaltres disputarem la Marxassa, la marxa de "casa" i que cada any esperem. El recorregut continua sent el mateix: 63 km i 3110 m. de desnivell acumulat. Aquesta vegada els participants seran en Pol, en Gerard, jo, l'Oriol i en Pere. Per aquests dos últims serà el seu debut en una caminada de resistència. Així doncs, respecte l'any passat, no hi seran en Max i en Joan. 

Com ja s'ha dit, no hi ha gaires novetats pel que fa a altres anys i la sortida seguirà sent a les 7 del matí al Montseny. La marxa transcorrirà per 3 Parcs Naturals diferents (Montseny, Montnegre i Corredor) cosa que la fa ser una de les més bòniques en quant a paissatge, i acabarà a Sant Simó. Com a novetat dir que a banda de la bonica medalla que reben els participants a l'arribada, sembla que enguany també ens donen un buff amb el nom de la marxa. I dic sembla perquè ho ha posat l'organització fa poc a la web. Esperem que sigui això, un regal més. Si fos així, encara engrandiria més una marxa que ja de per si és agraïda pel que fa a obsequis, organització i sobretot qualitat i quantitat dels avituallaments. En definitiva esperem una bona marxa, on tots aconseguim acabar i sense gaires agulletes.

Destacar que ja estan obertes les inscripcions per dues curses mítiques de l'atletisme català. La Jean Bouin, que celebrarà la seva 87º edició i que és una de les millors matinals de running de Catalunya amb múltitud de proves; i la Cursa dels Nassos (segons em sabut, només la podem anomenar així i no Sant Silvestre, ja que aquest registre pertany a la Sant Silvestre Barcelonesa, de Sant Cugat), que es disputa mig de nit, el 31 de desembre, amb un bon recorregut i que ens permet acabar l'any com més ens agrada, corrent.

Agafa'm si pots


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More