OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Just de forces

Les males sensacions del dissabte, intentant per primer cop la Pujada a la Mútua de Vilassar de Mar (realitzant un total de 14 km) es van confirmar l'endemà, a la Cursa de Sant Muç-Rubí. Que no estic ni molt menys en el meu millor estat de forma és una evidencia. Suposo que tots els km's acumulats al llarg de la temporada han d'acabar passant factura. Al cap i a la fi, són moltes curses (i entrenaments) fetes, alguna de llarga distància.

La qüestió és que volia fer un temps com a mínim decent a Rubí i així, de pas, optar al podi de la categoria. Això últim ho vaig gairebé aconseguir (4º de la categoria). El temps, en canvi, va estar lluny de ser considerat decent.

Sortida de la cursa
És veu clar que hi ha un problema quan ja des dels primers metres, les cames estan pesades i els hi costa avançar; quan a les pujades on normalment abans podies apretar i avançar als rivals, ara pateixes de debò; quan les rectes et cansen com si estiguessis en pujada o quan arribes a meta fos, com si portessis 20 km.

A favor s'ha de dir que la cursa era trencacames. Tot i que l'speaker comentava abans de començar que tot eren rectes i baixades, la realitat era diferent i hi havia fortes pujades que et deixaven tocat. Més de la meitat de la cursa era de constant pujada i tot i que la part final era de baixada, ja llavors "el mal ja estava fet".

El temps final, 44:27, millora el registre aconseguit en l'últim 10 mil. Però continua estant lluny de les meves millors marques, per la qual cosa em deixa totalment insatisfet.


La pròxima cursa és aquest dimecres (el dia de la Hispanitat), a Vilassar de Mar, de 10 km. El millor seria no córrer però ja que hi estic inscrit i que em cau al costat de casa, hi anirem.


Tot i la mala situació actual, física però també mental, amb els ànims baixos, cal tirar endavant perquè queden curses importants i atractives d'aquí a finals d'any. Tornar a fer la bonica Marxassa, sobreviure com es pugui a la temible Burriac Xtrem  (26 km) o gaudir de la increïble (per a mi la millor) Cursa dels Nassos l'últim dia de l'any. No em puc prometre a mi mateix bons resultats però com a mínim sí intentar gaudir de la cursa al màxim.


Agafa'm si pots

2 comentaris:

ets un exagerat! quan he vist que deies que estaves en un molt mal moment de forma pensava que hauries fet 46min o aixi.. 44min ¬¬ no està pas tant malament!!!!

va, va, ara dimecres podi, i a tope per la Marxassa i la Xtrem!

Doncs el cansament es normal quan es porten ja molts kms a les cames... I competir per competir tampoc t'ajudarà... Potser que baixis una mica la intensitat i recuperis sense agobiar-te...

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More