OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 4 de novembre del 2011

De Ropits a Runedia

D'entre totes les webs que ens ofereixen un bon calendari de curses, amb les principals dades, destaca des de ja fa anys Ropits, una pàgina que ens ofereix la informació més rellevant de les curses i travesses de Catalunya, les Illes Balears, Andorra i el País Valencià. Tothom, qui més qui menys, ha visitat alguna vegada aquesta famosa pàgina web que, com a mínim a un servidor, li ha donat molt de servei.

Doncs bé, el que últimament era un simple rumor, ara s'ha confirmat, i de quina manera. La gent de Ropits ha canviat extraordinàriament la pàgina, començant pel nom. Ara és Runedia.

La nova pàgina. Ara és Runedia

Si s'observen tots els canvis que s'han dut a terme, destaca, per exemple, l'ampliació del calendari de curses. Si fins ara englobava les zones abans citades, ara s'amplia a tot Espanya - comunitat per comunitat -, Portugal, França i les competicions més destacades d'altres països, com Itàlia, Mèxic, Suïssa o el Canadà. Un ventall molt més ampli que ens permet mirar més enllà de Catalunya. 

A més - i aquí ve la principal novetat respecte l'anterior format -, s'ha afegit una base de dades força àmplia que permet a cada usuari, mitjançant un registre previ, tenir una agenda pròpia de curses i emmagatzemar cada un dels resultats. Això permetrà doncs, entre d'altres coses, poder comparar les marques que un vagi fent al llarg de la temporada i tenir tots els temps perfectament guardats sense cap tipus de preocupació. A més, aquests resultats es podran compartir amb amics i de fatigues i també amb la resta de corredors, amb els quals es podrà interaccionar a partir d'un fòrum. 

Així doncs Ropits ha evolucionat i s'ha convertit en una pàgina web gairebé imprescindible per als corredors. Celebrem l'arribada d'aquest nou format i estem segurs que tindrà molt d'èxit i ens serà de molta utilitat. 

Aquí teniu el link: http://www.runedia.com


Per últim, dir que en breu publicarem al blog la tercera entrevista de Catalunya, model de talent. Només podem avançar que, en aquest cas, es tracta d'una corredora i que tot i la seva curta edat, ja ha aconseguit estar entre les millors del món. Algú s'anima?


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More