OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 31 d’agost del 2012

Dorsal lliure per a la Burriac Atac 2012

Desgraciadament, no podré participar a la Burriac Atac 2012. Semblava que amb l'acupuntura havia millorat   i tot anava a bé però des de fa unes sessions m'he estancat, sense notar millores i tornant a tenir el mal d'estómac que tan m'ha molestat últimament. 
Perquè no puc arribar ni molt menys al nivell físic desitjat (i requerit per participar en una cursa com aquesta) i perquè porto una setmana sense poder córrer i no sé quan podré tornar a entrenar, he decidit no participar-hi.
Així doncs, queda un dorsal lliure per la cursa. Ho diré a l'estil "futbol": 
Venc un bolígraf per 25 € i de regal un dorsal per la Burriac Atac 2012


Pels que no ho sabeu, aquesta prova, que es realitza de nit (21:30) per muntanya, consta de 17,7 km amb 1943 metres de desnivell acumulat. Comença a Vilassar de Mar i acaba a la platja de Cabrera de Mar. Un espectacle de cursa que em fa molta ràbia no poder-hi anar...

Espero recuperar-me una mica per poder córrer (encara que només sigui córrer, ja no dic fer un temps determinat) la cursa de la Mercè, que mai l'he fet i que, en principi, correré amb en Niko.


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More