OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dissabte, 4 de setembre del 2010

Pre Burriac Atac

Demà dissabte 4 tenim la primera de les tres curses que disputarem de forma consecutiva aquest mes de setembre.
Es tracta, ni més ni menys, de la popular i divertida Burriac Atac, que ja celebra la seva 6ª edició. Un prova d'alt nivell, amb un recorregut molt exigent (veure el perfil) i de certa dificultat tècnica, ja que es desenvolupa en la seva totalitat per muntanya i de nit. És una cursa que ja teniem en la ment fa temps i que encara no hi haviem pogut participar degut a la popularitat de la prova, que fa que les inscripcions s'esgotin força ràpid.

Hi participarem tres components: en Max, en Pol i en David. Podem ser optimistes si pensem que arribem en condicions físiques òptimes i que a més a més ja coneixem el recorregut gràcies al simulacre que vam realitzar el dissabte passat. De totes maneres, a cap sens escapa que és una prova d'un nivell molt alt que imposa molt de respecte.

L'objectiu principal és però fer un bon paper i sobretot divertir-nos, que és al cap i a la fi l'objectiu principal. I no tenim dubtes que realment ens ho pasarem molt bé, això sí, amb patiment i molt d'esforç. En arribar amb un temps aproximat de 3 hores ja estarem prou contents.

Convidem des d'aqui a qualsevol persona que vulgui venir a animar o a senzillment veure el transcurs de la prova, ja que és per sobre de tot una prova multitudinària amb molt bon ambient (podeu veure les dades principals just a sota).

Ja us explicarem com ha anat tot en el següent post!

BURRIAC ATAC

Distància: 18 km
Sortida: Plaça de l'Ajuntament de Vilassar de Mar
Arribada: Club Nàutic de Cabrera de Mar
Hora: 21:45
                                                                                   Perfil



Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More