OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dijous, 16 de setembre del 2010

Prèvia Matagalls-Montserrat 2010

Després de dos curses intenses però prou satisfactories i de les quals hem disfrutat molt (sobretot la Burriac Atac, de la qual en vam marxar molt contents), arriba d'una vegada el plat fort. I es que comparat amb aquesta pròxima competició, les dos primeres curses van ser un simple aperitiu.

Dissabte 18, a la tarda, ens llençarem a la aventura de la Matagalls-Montserrat quatre companys: en Joan, en Max, en Pol i jo. En el meu cas serà la segona edició que faré, mentre que pels altres tres companys és el primer any que la disputen. 83,4 km i 6.000 metres de desnivell acumulat que esperem superar amb èxit en menys de 24 hores.
Sens dubte la Mm s'ha convertit en un referent dins la Copa Catalana de Caminades de Resistència, tot i no ser la més dura (però sí la més popular i coneguda), i cada any es supera batent rècords de participació. La Mm és, però, per davant d'una simple caminada de resistència, un repte en el qual s'ha de conviure gairebé un dia sencer amb companys, aguantant l'esforç, tan l'individual de cadascú com el dels altres companys, animant-se un als altres quan les forçes flaqueixen, sent solidari amb tothom. Es pateix, es sent el dolor a les cames, es sent la falta d'hores de son, però quant sats que hi ha 3000 persones en les mateixes condicions, l'autoestima augmenta.

Ens ho hem près com un repte personal. L'objectiu: per alguns acabar-la, per altres millorar el temps aconseguit l'any anterior. Aconseguirem alguna de les dos coses? Podeu estar segurs que il·lusió, ganes i esforç no faltaràn.

MATAGALLS-MONTSERRAT


Dia / hora: Dissabte 18. / 18:00 h.
Distància: 83,4 km. 6000 metres desnivell acumulat
Sortida: Coll Formic (massís del Montseny)
Arribada: Monestir de Montserrat

Perfil


Temible perfil de la cursa


Agafa'm si pots


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More