OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dijous, 28 de juliol del 2011

Cursa de Les Santes, quarta participació

Avui tocava altre cop, i com cada any, la cursa de les Santes, un clàssic dins del calendari que, a més, em va perfecte ja que es disputa a la meva ciutat - a Mataró, durant la festa major - i concretament a dos minuts de casa meva. No hi ha excusa. Des del 2008, quan la vaig córrer per primera vegada, l'he feta cada any així que enguany era la meva quarta participació. És la competició que més vegades he fet junt amb la Marxassa on, si tot va bé, aquest octubre també hi participaré per quarta vegada.
Després d'haver fet la cursa s'ha de dir que no he quedat gaire satisfet del resultat. Aquest any he sigut més conservador tenint en compte que en darreres edicions havia punxat a la segona part de la prova, que és tot pujada, a diferència del primer tram que és baixada. Però potser ho he sigut massa de conservador. De fet a l'arribada pensava que havia fet un millor temps. Finalment 22:05

Arribada
La veritat és que aquesta cursa sempre l'he trobada complicada i mai he arribat a córrer bé. No és per fer marca, ni molt menys.

La nota positiva són les gairebé 1.000 persones que han vingut a córrer la cursa, un autèntic èxit. Jo he pogut compartir els metres finals amb un reconegut periodista esportiu de TV3, en Quim Robert, que també és mataroní i un habitual a les curses populars.

De tota manera, la cursa no ha de servir per res més que com un entrenament de cara a agafar un bon estat de forma. Tan la d'avui com la d'Argentona i Malgrat han de servir per anar agafant sensacions, al igual que els entrenaments que he d'anar fent al llarg del mes d'agost. 
Els objectius principals no arriben fins al setembre - mitja de Sabadell i Matagalls-Montserrat - així que encara hi ha temps. Però s'ha de seguir entrenant, que igual que l'any passat, en aquest també s'espera un final de temporada interessant i ple de curses!

Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More