OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dissabte, 24 de desembre del 2011

Bones Festes!

L'any 2011 està a punt d'acabar i esportivament ja dona poc de sí. Tot i així qui més qui menys encara té algun objectiu en ment per intentar complir abans d'acabar l'any. Personalment hem de dir que aquest 2011 ha sigut molt bo pel que fa a l'aspecte esportiu, amb resultats que ens han satisfet i que ens fan tirar endavant amb moltes ganes. A banda, el blog ha crescut molt i esperem que l'any vinent segueixi així.
Des d'Agafa'm si pots només podem desitjar-vos unes bones festes, un bon Nadal i un excel·lent any 2012, a poder ser millor que el 2011. En tots els sentits, entre ells, evidentment, l'esportiu. Un any amb objectius i amb molts km's per endavant.

Bon  Nadal !!



Com ja haureu vist, el blog ha canviat el seu disseny cap a un format més modern i funcional, donant un pas endavant molt important i que creiem que ens havíem d'arriscar a fer-lo. Segur que algun error tindrem però creiem que en línies generals és una millora important de la qual n'estem molt contents i que volem que serveixi per seguir creixent.
Junt amb el canvi de disseny, també us anunciem dues novetats que ens fan molta il·lusió:

- Un reportatge sobre la Cursa dels Nassos que publicarem en breu, relatant la llegenda d'aquesta mítica cursa que cada any corren milers de corredors pels carrers de Barcelona per acomiadar l'any de forma immillorable. Un repàs a tots els aspectes més importants d'aquesta cursa que any rere any creix més.

- Una entrevista a en Xavier Bonastre, periodista d'esports de TV3 i corredor de fons. Teníem moltes ganes d'entrevistar a aquest gran professional i corredor, que coneix el món del running com ningú. També en breu podrem oferir-vos l'entrevista, que va ser molt profitosa i extensa.

Font: tv3.cat


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More