OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dijous, 13 de gener del 2011

Reptes i il·lusions pel 2011

Ens trobem a mitjans de gener i, tot i entrar ja aquesta setmana en una dura època pel que fa als estudis que ens durarà fins al febrer i que ens traurà moltes i moltes hores lliures per entrenar, ja és moment de començar a pensar en aquest any 2011 esportivament parlant. De fet, encara que moltes de les curses d'enguany encara no tenen data fixa i estan pendents de confirmació, ja hem elaborat un esborrany del calendari de curses de ruta i de muntanya. Un calendari que compte amb gairebé una competició per setmana excepte a l'estiu, on al contrari del que podria semblar, el nombre de curses baixa notablement.
Això però no vol dir que a l'estiu es faci un "parón" total. Aquest any volem intentar que sigui més intens i mogut que el passat, amb proves de diferents tipus i distàncies però totes elles ben divertides.
Com ja va passar al 2010, les èpoques de més intensitat seran al mes d'abril/maig i a finals d'any, a setembre i octubre.

Si parlem d'objectius principals, parlem de dues competicions amb noms i cognoms. Pel que fa al meu cas, aquest estiu intentaré participar i acabar (junt amb en Pol) en, probablement, la caminada de resistència més dura de Catalunya i una de les més exigents d'Espanya, la Núria-Queralt. Aquesta prova mítica del senderisme català consta d'uns 95 kms i 10.000 metres de desnivell acumulat, a completar en menys de 24 hores. Sens dubte un repte molt i molt exigent que comportarà un entrenament previ dur i constant.


Pel que fa a en Max, ell intentarà participar i completar amb èxit el Triatló Sprint Ciutat de Mataró, que consta de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i finalment 5 km de carrera a peu. Aquesta prova es disputarà un mes abans de la Núria-Queralt, concretament el diumenge 5 de juny. L'hi fa molta il·lusió participar en aquesta prova ja que seria el seu primer triatló i, com tots sabem, aquesta modalitat és molt dura i requereix de molta força, tant física com mental.

Anirem informant tant del Triatló Sprint com de la Núria-Queralt a mida que anem tinguen més informació. Són dos projectes que ens omplen de ganes i ens deixarem la pell per poder-los completar.



De moment però s'apropen les primeres curses de l'any a terres catalanes. El diumenge 23 de gener disputaré  els 10 km de Sant Antoni, uns dels millors 10 km de Barcelona i una prova mítica i propícia per fer bon temps.
El cap de setmana següent, el 30 de gener, serà el torn de la Mitja Marató de Barcelona, la meva segona mitja. Degut als problemes de temps que tindré i que m'impediran poder entrenar amb freqüència, acabar la prova, i si pot ser amb un temps semblant al de Mataró, ja serà un èxit.


Per últim i ja que hem fet referència al triatló, us deixem el link d'un reportatge molt interessant i bonic titulat "Sueños por hora: Historia de un Ironman", amb l'aparició de craks com Josef Ajram i Luis Enrique. Totalment recomanat.



Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More