OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimecres, 5 de gener del 2011

Primer entrenament de l'any

Aquesta tarda tocava fer d'una vegada per totes el primer entrenament de l'any 2011 i la veritat és que em començat realment forts. Teníem programat fer amb en Pol una tirada llarga de trail running, ja que la última que havíem fet (podeu llegir la crònica aquí) ens havia deixat un molt bon gust de boca. Vam prometre que vindrien moltes més sessions d'aquest tipus i, efectivament, de moment em sumat la segona, la primera d'aquesta nova temporada.

Pol i David
Guiat com sempre per en Pol, que es coneix molt i molt bé tots aquests camins del voltant de la nostra ciutat, em sortit de les cinc sènies per pujar fins a l'ermita de Sant Martí de Mata i seguir direcció Can Bruguera per arribar a la urbanització. Un cop allà em seguit recte i em baixat per l'Oasis - amb obligada parada a aquesta casa/finca misteriosa i sospitosa - per arribar a Argentona i finalitzar l'etapa altre cop a Mataró. Dit així sembla un bon desgast i efectivament així ha sigut. Segons dades del Polar: 2 h. 1 min. per un total de 15,4 kms. Altre cop més del que teníem previst. De fet és exactament la mateixa distància que al primer entrenament però amb més duresa i menys temps.

El circuit no ha sigut excessivament dur però bàsicament al principi em pogut "gaudir" d'unes bones pujades que deixen fines les cames ja d'entrada. El ritme lleuger de la primera part s'ha compensat amb un bon ritme després.

Aquests entrenaments i les sessions de gimnàs fan una bona parella. Cada vegada veiem més clar que el trail running és el futur. Una manera rapida de sumar quantitat i qualitat, una la fórmula clau per avançar i millorar.

Des d'aquí us desitgem uns bons Reis i que us portin tot allò que heu demanat. Si us heu portat bé és clar.

Direcció a l'Oasis


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More