OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimarts, 10 de maig del 2011

Cursa de Canet, cursa trencacames

Aquest diumenge vaig córrer, finalment jo sol, la segona edició de la Canet Race, de 10 km. Sabia d'entrada, pel que havia pogut llegir en algunes webs, que el recorregut tenia alguna que altra pujada i que no era una cursa per fer marca. Un cop fet el recorregut, és evident que la cursa no era per fer marca. Mai havia corregut una cursa de 10 km tan trencacames com la de Canet, realment dura. 

La recta final d'arribada, patint
Amb pocs participants a la sortida (419 arribats) comença la cursa, això sí, força acollidora. El fet que la primera recta sigui de pujada ja és un avís del que ens espera. El circuit és de 5 kms, així doncs, s'han de completar dos voltes. Després d'un primer km de pujada constant, gir a la dreta i primera pujada dura. El sol que es deixa notar no ajuda massa a tirar endavant. Després de la pujada i d'uns quants zig-zags, altre cop gir a la dreta per baixar el mateix que tot just després tornarem a pujar.  Amb alguna molèstia al bessó esquerra (que ja tenia des d'abans de començar) arribo a la última pujada, la més dura. Una llarga pujada amb corba a dreta i esquerra que et fa pujar fins la part més alta del poble. Un cop allà i fins l'arribada un parell de fortes baixades que s'agraeixen (tot i que no vagin massa bé per les cames) i vàries rectes pel centre del poble. A partir del km 7 començo a notar l'esforç i no les tinc totes per si aguantaré fins al final i no punxaré. Igual que a l'Hospitalet, intento apretar a l'últim km i arribo en un temps final de 42:50 (segona millor marca personal). Ritme de 4:17, 67è de la general i 9è de la categoria. 

Donat el dur recorregut, estic força satisfet del temps realitzat. La veritat és que tan a l'Hospitalet com a Canet les sensacions han sigut bones i s'ha de seguir per la mateixa línia. Aquest diumenge toca la Cursa de Nou Barris, també de 10 km, on espero consolidar aquestes sensacions amb un bon temps.

De cara a aquesta setmana i la següent, ja farem algun post de la Núria-Queralt, on jo i en Pol ja hi estem inscrits. Queden menys de dos mesos perquè arribi el gran dia i els nervis ja es comencen a notar! A banda, també farem referència, ja que no ho podem deixar passar, a la gran gesta que ha aconseguit el triatleta Josef Ajram que ha completat l'Epic 5 (cinc proves ironman en cinc dies en cinc illes diferents de Hawaii). En Josef  és un esportista que tan en Max com jo idoletrem i ens sembla un autèntic campió, per la qual cosa des d'aquest blog intentarem informar-vos de les seves gestes (pels pocs que no el conegueu).  

Salut i km!


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More