OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 23 de maig del 2011

Males notícies...

Iniciem la setmana amb un breu post que, de fet, preferiríem no fer però les circumstàncies i els fets ens obliguen. A la ja anunciada mort de Severiano Ballesteros, el millor golfista espanyol i un dels millors esportistes de la història a Espanya, s'han unit en aquests últims dies dos figures més de relleu.

Per una banda la mort de Samuel Wanjiru, que es va produir tot just ara fa una setmana, i que va ser una notícia d'abast mundial, com és lògic. Segons fonts oficials de la policia, el maratonià es va veure sorprès a casa seva per la seva dona mentre ell estava en companyia d'un altra noia. A partir d'aquí no està gaire clar el que va succeir tot i que es diu que, després d'una discussió entre la seva dona i ell, es va precipitar pel balcó.
Wanjiru era un ídol al seu país
Wanjiru tenia la segona millor marca mundial de mitja marató (58:33, La Haya, 17 de març de 2007) i s'havia proclamat campió olímpic de marató als Jocs de Pequín 2008.

D'altra banda, en una notícia que s'acaba de conèixer fa escassament una hora, s'ha conegut la mort del ciclista català Xavi Tondo, corredor de l'equip Movistar (ex Cervélo) i que enguany ja havia guanyat la Vuelta a Castilla y León. Tondo era un dels millors ciclistes espanyols en l'actualitat i havia realitzat grans actuacions a La Volta i la París-Niça. Segons informa la web de Marca, el ciclista de Tarragona es disposava a sortir a entrenar amb el seu company de fatigues Beñat Intxausti quan li ha caigut a sobre la porta del garatge.

Tampoc hem d'oblidar la mort d'un altre ciclista, el jove belga Wouter Weylandt, mentre disputava la tercera etapa del Giro el passat dimarts dia 10. Weylandt va xocar mortalment contra un mur de pedra de la carretera mentre baixava el Passo del Bocco i els metges no van poder fer res per salvar-lo.

Des d'aquí acompanyem en el sentiment a la família i amics de Xavi Tondo, així com també als de Samuel Wanjiru, Severiano Ballesteros i Weydlant. Desgraciadament aquestes últimes setmanes sembla que estem "de pega" i tot són males notícies. Esperem que aquesta mala ratxa es trenqui aviat i que tardem en tornar a rebre notícies d'aquest tipus.


Weydlant, el ciclista de Gante
Xavi Tondo, el ciclista català


Agafa'm si pots


































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More