OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 15 de maig del 2011

Epic 5

Del 5 al 9 de maig va tenir lloc, a l'arxipèlag de Hawaii una de les competicions que podriem considerar com, si més no, de les més exigents física i mentalment que existeixen a dia d'avui.

La prova, entre la seva duresa, que després explicarem, té una altra paculiaritat, només hi ha 5 participants, seleccionats privadament per l'ortanitzador (i a la vegada participant) Jason Lester no hi ha dorsals, no hi ha una competició per saber qui és el millor ni hi ha rivalitat, l'objectiu de la cursa és que tots els participants aconsegueixin acabar la prova i al mateix temps recollir fons per la ong que ells desitjin o per la neverstop foundation, fundació creada per el mateix creador de la competició.

I doncs, en què consisteix aquesta competició? Consisteix en ni més ni menys que realitzar, durant 5 dies seguits, en 5 illes diferents de l'arxipèlag, 5 ironmans, un cada dia. Destaquem en aquesta edició la participació del català Josef Ajram, inversor en borsa i triatleta de distàncies d'ultrafons. Josef va completar amb èxit l'Epic 5, i encara que fos una competició on el temps final no és el que comptava i no hi havia una classificació a la que imposar-se és de destacar que va finalitzar 4 dels 5 ironmans en la primera posició i va finalitzar la prova encapsalant el millor temps final respecte als altres participants, un temps de 59 hores i 50 minuts va ser el que va necessitar per completar els 19 km de natació, 900 km en bicicleta i 210 km de cursa a peu al llarg de 5 dies on el temps no va acompanyar del tot.