OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dijous, 30 de juny del 2011

3,2,1...

Faré una entrada breu ja que a aquestes alçades, a poques hores de l'inici de la prova, de la Núria-Queralt, poc es pot dir que ja no s'hagi comentat.
L'entrenament previ no és l'adequat però s'ha fet el que s'ha pogut. Diversos obstacles, principalment estudis i treball, han impedit tenir més temps lliure per sortir a entrenar. Però tampoc em puc queixar. És el que hi ha. A més, com bé diuen experts en aquest món - i com he pogut comprovar jo mateix en la meva curta trajectòria - el físic és indubtablement molt important però encara ho és més el cap, que és el que et farà tirar endavant en els moments on el cos comenci a dir 'prou'. 
De motivació i ganes n'hi han moltes així que pel que fa a aquest aspecte, anem sobrats tan en Pol com jo. 
Demà divendres anem cap a Ribes de Freser, on hi passarem el dia i la nit. Dissabte pel matí, cremallera cap a Núria i comença l'hora de la veritat. Només donar les gràcies a tots aquells que ens han animat i ens han donat suport davant el que estem segurs que serà la competició més dura que haguem fet. 

Patir patirem però...i com gaudirem!

Per últim un vídeo que possiblement molts ja haureu vist però que val la pena veure'l, si cal varies vegades. Sense paraules! 


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More