OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dissabte, 11 de juny del 2011

Salomon Team 2011, un grup d'estrelles

La veritat és que tan en Max com jo estem gratament sorpresos del progrés que està aconseguint aquest blog. En l'última setmana les visites - sempre en relació amb la magnitud del blog, humil i poc conegut - han crescut de forma considerable, cosa que ens alegra molt i ens fa mantenir la il·lusió i l'optimisme. La intenció sempre és tractar temes d'actualitat i que creiem que poden ser de l'interès de tots de manera que cadascú de vosaltres pugui aportar la seva opinió.

Aquesta setmana s'ha realitzat la presentació de l'equip Salomon Santiveri Outdoor Team 2011, que perfectament es podria anomenar dream team pel nivell i qualitat dels seus integrants. L'equip s'ha concentrat dos dies en un hotel en ple macís del Montseny, on s'han fet entrenaments, xerrades tècniques i atenció a la premsa. L'equip - amb alta representació catalana - es podria dir que és la selecció espanyola del trail running i una de les millors seleccions del món sense cap mena de dubte. Els seus integrants són autèntiques màquines:

- Kilian Jornet: El rei de l'especialitat, poc es pot dir d'ell que ja no se sàpiga. Només amb 24 anys ja té un currículum formidable i al ritme que va, aspira a batre tots els rècords. La seva última gesta, pujar i baixar el Mont Olimp amb 5 hores i 19 minuts.


- Miguel A. Heras: El segon millor corredor del moment. Germà de l'exciclista Roberto Heras, el corredor de Salamanca ha aconseguit grans victòries en proves de primer nivell com la Transvulcània, la Transgrancanaria o la Cavalls del Vent.


- Iker Karrera:  Guanyador junt amb Heras de la Transvulcania 2011, el guipuscoà ha destacat amb victòries a la Carros de Foc i a la Costa Brava Xtream.


- Tòfol Castanyer: El mallorquí, amb grans marques també en atletisme (2 h 25 en marató), s'ha donat a conèixer gràcies a les victòries aconseguides, entre d'altres curses, a la Copa del Món, on n'és l'actual campió.



- Aurelio Olivar: Experimentat en ultras i raids, té un 6è lloc a la Marathon des Sables 2010 i és el guanyador del Cruce de los Andes Argentina-Xile 2009.


- Mireia Miró: La jove catalana representa el present i sobretot el futur del trail running. Tot i que on més destaca és en l'esquí de muntanya, amb només 14 anys ja va quedar primera de la seva categoria a la travessa Gràcia-Montserrat. Tota una promesa de l'especialitat.


- Mònica Aguilera: El palmarès de la catalana és incomparable. A banda d'aconseguir llocs de mèrit a grans proves com la UTMB o els 100 km del Sàhara, va ser al 2010 quan va tenir els seus millors resultats, guanyant la Marathon des Sables i les 100 Milles de l'Himalaya.


- Nerea Martínez: La més veterana de totes, ha aconseguit victòries de prestigi a l'Ehunmiliak i a la Cavalls del Vent.

- Laura Orgué: Membre de la selecció espanyola d'esquí de fons, la catalana ha guanyat curses de prestigi a Catalunya com la Cuita del Sol o l'Olla de Núria, on l'any passat va quedar per davant de la campiona del món Emanuela Brizzio.


Per últim recordar que d'aquí un parell de setmanes posarem en marxa la PORRA NÚRIA-QUERALT, on només ens haureu de dir quin és el temps que creieu que farem tan en Pol com jo a la cursa (tenint en compte que el límit màxim de temps són 24 hores). El guanyador s'endurà un sortit de productes de la terra, de la Vall de Núria. Esperem la vostre participació!

Agafa'm si pots

1 comentaris:

jajaja lo de la Miró a la Gracia Montserrat t'ha marcat eh ! xd

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More