OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimarts, 13 de setembre del 2011

Cap de setmana d'emocions fortes

Després de llargues temporades, de mesos i mesos comunicats a distància i amb la impossibilitat de trobar-se físicament, al final sempre s'acaba produint l'ansiat retrobament. Com que, en aquest cas, no sol durar tampoc excessivament massa, és millor aprofitar-lo i de quina millor manera que compartint junts km's, desnivell i minuts i minuts de patiment. 
Aquest retrobament és el que s'ha produït entre en Max i jo. Després d'una llarga estància a Itàlia, en Max va tornar a principis d'agost i ara, quan tot torna a la normalitat -amb tot el que això comporta com la rutina, la falta de temps etc.- i ens preparem per un altra etapa dura i llarga, ell torna ja cap a terres italianes. I quina millor manera d'acomiadar aquests últims instants que compartint uns quants km's i sabent que, mentre un sua de valent pujant per una dura carretera, l'altre vola i llisca en el terra mentre baixa veloç per un camí estret de sorra. Llocs diferents, sensacions diferents, mateix objectiu.

El passat diumenge vam fer junts la Cursa Intersport de Mataró. Com és la de casa no ens la podíem perdre i, a més, enguany hi havia canvi de recorregut. S'ha de dir -tot i que soni com a excusa- que la calor no va ajudar gaire i que el nou circuit, a l'hora de la veritat, era força dur (es pot dir que el 70 % era en pujada). Resultat: temps dolents pels dos i sensació d'haver corregut més aviat malament. 
En Max va sortir molt bé i va córrer còmode tot i que potser li van sobrar un parell de km. Això sumat a les últimes pujades assassines va fer que patís una mica al final. 51:06
Per la meva part l'actuació no va ser gaire més bona i les males sensacions es van confirmar ja des de l'inici. Vaig punxar ben aviat i em va costar molt arribar sencer al final. 45:16



Però aquí no s'acaba l'acomiadament. Aquest pròxim cap de setmana tornarem a calcar-nos les bambes tot i que aquest cop per separat.

Per la meva banda disputaré la Matagalls-Montserrat (83,2 km - 5980 m. desnivell acumulat), que enguany afronto amb moltes ganes i motivació a la vegada que amb molt de respecte. Aniré junt amb en Joan i, partint de l'objectiu principal d'arribar sencers a Montserrat, el repte és fer-ho en menys de 18 hores.

En Max, en canvi, tornarà a disputar  una cursa de 10 km, la famosa Cursa de la Mercè a Barcelona. Després de "l'entrenament" a Mataró, l'objectiu és millorar i perquè no, intentar fer marca personal. 
Per últim, un altre amic de fatigues, en Pol, també suarà de valent aquest diumenge. Ell farà la Taga Evo 2040, una cursa per muntanya de 22 km a Sant Joan de les Abadesses.



En definitiva, un cap de setmana esportiu 100 % en que cadascú intentarà fer un bon paper amb l'objectiu principal, però, de passar-ho bé i gaudir d'aquest meravellós esport.


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More