OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 1 de setembre del 2014

Nou curs, nous projectes

Es podria dir que feia un món que no escrivia al blog. Vaja, 1 any. No per falta de ganes, sinó per acumulació de feina i falta de temps. Des de llavors i fins ara han passat moltes coses, que intentaré resumir en poques ratlles:

- El 4rt any de carrera està acabat i em separen 6 crèdits, és a dir, una assignatura, de convertir-me en Periodista. Un somni a punt de fer-se realitat.

- En aquest 4rt any he fet les pràctiques al Departament d'Informatius de RAC1, la ràdio líder a Catalunya. Una experiència difícil d'oblidar, molt positiva. 

Tanmateix, he fet un Treball de Fi de Grau titulat:  

"Estudi sobre la informació d'atletisme a la premsa  i les retransmissions televisives d'aquest esport a dia d'avui". 

El treball m'ha permès entrevistar grans professionals d'aquest món com Carlos Galindo, Arcadi Alibés, Germán García, Xavier Bonastre, Miquel Pucurull, entre d'altres. Espero que algunes parts del treball surtin a la llum aviat i no es quedin entre les quatre parets d'un despatx de la facultat.

Dit això, és setembre, senyal del començament d'un nou curs i de nous projectes:

- Per segon any consecutiu formaré part del programa de Ràdio Manlleu "107km". Espai setmanal (dimarts de 20h a 21h) que intenta parlar de tot allò interessant que envolta el món del córrer, està format per un equip fantàstic (Anna Traveria, Arnau Mundet, Gisela Francàs, Xevi Bori) més tot un grup de col·laboradors. En el meu cas, tornaré a voltar Catalunya cada cap de setmana a la recerca de curses populars per fer-ne la crònica i fer-ne una valoració crítica. Si algun organitzador de curses està interessat en que els faci una visita, estaré encantat!


- Seguiré escrivint de la millor manera que sé a Triatletas en Red, un projecte format per tot tipus de persones (psicòlegs, metges, periodistes, entrenadors etc.) que tenen un interès comú: l'afició pel triatló des de la vessant més popular. Una pàgina web en constant creixement que ja s'ha convertit en referència i que, de fet, és la pàgina oficial de triatló del diari Sport.


Aquest article sorgeix d'un impuls de voler escriure. Com altres que he tingut. Sigui com sigui, ja tocava. No sé quan tornaré a publicar alguna cosa, espero que aviat. Mentrestant, ja sabeu on em podeu llegir/escoltar.

Salut!

David Giménez
@davidgimenez10

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More