OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dijous, 20 de gener del 2011

Aquests bojos que corren

El dia de la presentació d'aquest blog ja ho vam comentar una mica. Avui hi tornem a fer referència arran d'un vídeo del youtube que parla de nosaltres, de tu, dels corredors. Un vídeo gràficament ben treballat que simplement amb unes imatges i una veu en off ens permet sentir-nos identificats. De "Esos locos que corren", el relat ens ensenya la realitat d'uns corredors que, simplement per amor a un esport, sacrifiquen mil i una coses per poder córrer una estona amb companyia... o en sol·litud. Una sèrie de còdics compartits entre els que practiquem aquest esport que la resta de gent no acaben d'entendre i que potser mai arribaran a comprendre.



Parlant d'actualitat, s'acosten les primeres curses de l'any i el nombre d'entrenos s'ha reduït descaradament. Els estudis tenen prioritat i es menjen tot el temps que en teoria hauria d'estar reservat pels entrenaments. Allò de sortir dos o tres cops  entre dilluns i divendres ha quedat en l'oblit. Ara, sortir un cop ja és molt.

La setmana passada només vaig poder sumar dos sessions. Una el divendres (6 km) a la cinta del gimnàs i l'altre el diumenge, això sí, de qualitat. 21 km de trail running amb en Pol per les Cinc Sènies, Can Bruguera i el Corredor.
Repòs de Sant Bernat

Però no n'hi ha prou (com diriem a Mataró) i és realment poc, molt poc. Aquesta setmana zero entrenaments al sac i diumenge, Sant Antoni. Pinten magres. El que més preocupa és que el 30 arriba la Mitja de Barcelona, paraules majors. Hauré de treure temps de sota les pedres.


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More