OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 11 de febrer del 2011

Definits els principals objectius

Després d'una dura època d'exàmens arriba una mica de descans per poder, entre d'altres coses, pensar en els que han de ser els principals objectius d'aquest any 2011. Tot i que fa gairebé un mes exacte ja vam fer un post parlant de reptes i il·lusions, sempre hi ha ganes de pensar-hi una mica més i d'afinar i concretar una mica més els objectius més importants.

Pel que fa a les curses, el planning és realitzar, en principi, tres mitges (la ja feta Barcelona, Maresme i Mataró) més alguna altra que pugui descobrir sobre la marxa i sigui atractiva. Regularment i intentant sumar mínim una al mes, aniré fent curses de 10 km. Això és complementarà amb alguna cursa de muntanya, amb menció especial per la Burriac Atac, que tornarem a repetir si tot va bé pel setembre ja que ens va deixar molt bon gust l'any passat.

A banda de tot això, cal parlar del que seran els dos principals objectius de la temporada, ambdós relacionats amb les caminades de resistència per la muntanya. Com ja vam comentar, al juliol es disputarà la Núria-Queralt, una de les marxes més dures del país amb 95 km i 10.000 metres de desnivell acumulat. Sens dubte el nivell d'exigència és molt elevat i suposa un repte a l'alçada de pocs.Però amb unes quantes marxes a l'esquena i amb una mica d'experiència acumulada, creiem que estem capacitats per, com a mínim, intentar-ho. Segur que un cop allà i motivats al 100 %, l'objectiu d'acabar continuarà sent igual de difícil però una mica més a prop.


I a part de la N-Q, l'altre gran repte serà aconseguir la Copa Catalana de Caminades d'Alta Resistència (CCCAR). Enguany la FEEC ha dividit les marxes en dos copes diferents: Resistència i Alta Resistència. Això fa s'hagin de fer menys marxes per aconseguir la Copa, tot i que la dificultat seguirà sent bastant alta. Nosaltres ens em fixat com a objectiu aconseguir la segona i més complicada. Amb un total de 10 marxes, aquestes no baixen dels 62 km (excepte la del Montseny) i van des del març fins a l'octubre. Com que encara no sabem la puntuació que tindrà cada marxa, haurem d'esperar a fer el calendari. És possible però que comencem amb la segona de la Copa, la Marxa "pels camins dels matxos" a Torelló el 17 d'abril. A mesura que anem decidint ja us anirem avançant informació.

Calendari de la CCCAR


David

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More