OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 20 de febrer del 2011

Temps per altres coses

D'entrada dir que a partir d'ara intentarem actualitzar més sovint el blog, aprofitant que s'acosten curses. Entre que aquest mes de febrer és pobre en competicions i la falta de temps, no ha sigut possible postejar més. Però això canviarà. 

A la espera que arribi març i abril, dos dels mesos més intensos de l'any, és temps de descansar del final de temporada però també de posar-se les piles de cara a la nova que comença i que, de fet, ja ha començat.
És temps de passejar-se pels blogs de companys runners, de buscar noves curses i d'anar quadrant el calendari com si fos un trencaclosques. Alhora per això és temps d'entrenar i de posar el cos a punt de cara a les pròximes curses que s'apropen. Com l'any passat, el març és un mes interessant on, en teoria, sumaré dos curses, les dos molt a prop de casa. El plat fort vindrà a l'abril, on en podria fer fins a quatre, és a dir, una cada cap de setmana del mes. De moment però pas a pas.

Com que s'acosta Caldetes...

Aquest descans a la primera meitat de febrer l'he compensat amb vàries sessions al gimnàs, treballant diversos grups de musculatura, que també és una part important. La idea és que aquestes sessions de gimnàs complementin els entrenaments i en pugui fer unes dues o tres a la setmana. Complicat.

Recordant vells temps... que tornaran

També volia comentar que l'objectiu que vaig explicar en l'últim post sobre la Copa Catalana de Caminades de Resistència s'ha complicat i molt. Per què? El sistema per guanyar la Copa ha canviat aquest any i s'ha complicat més. Ja no hi ha puntuacions per cada una de les marxes sinó que per tal d'aconseguir la Copa és necessari puntuar en totes les marxes del calendari. Això fa que no puguis renunciar a alguna d'elles com podies fer fins ara sinó que has de participar en totes i cada una d'elles. Per calendari, transport i diners, és fa realment molt difícil, com a mínim per a nosaltres.

Seguirem informant d'objectius i metes més endavant!

David

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More