OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 18 d’abril del 2011

Recuperant sensacions

El passat cap de setmana no hi va haver cursa i ara en vindran uns quants en què tampoc n'hi haurà cap. Després d'aquestes dues setmanes en què no he pogut entrenar amb regularitat, toca posar-se les piles i recuperar el to físic. És increïble i alhora un gran obstacle veure com allò que guanyes a base d'esforç durant setmanes i setmanes es pot perdre fàcilment en uns quants dies... Així doncs aquesta Setmana Santa intentaré recuperar part de les sensacions i del nivell que havia assolit. D'entrada avui he completat un entrenament per muntanya de 13 kms amb en Pol fent bones i dures pujades. La idea és sumar mínim 4 sessions assolint en total de 40 kms cap amunt.  A partir d'aquí s'haurà d'anar acumulant per tal d'arribar en un òptim estat a la següent cursa, que en principi no serà fins el 30 d'abril a la Nocturna de l'Hospitalet, on faré de llebre d'en Nicolau, que debutarà en els 10 km.

D'altra banda en Max està ja a punt d'arribar a terres catalanes (ho farà dimecres) per estar-s'hi uns quants dies aprofitant la Setmana Santa. Tenim ganes de veure'l ja que la seva estància a Itàlia fa que el podem veure realment molt poc. Esperem que en breu ens faci un post.

Emmanuel Mutai, a l'arribada de la marató de Londres
Aquest diumenge s'han celebrat algunes maratons importants i altres proves que cal destacar. Per una banda s'ha disputat la marató de Madrid amb victòria final pel kenià Moses Arusei (2h.10:58), quedant per davant del favorit Cherogony.
La marató més destacada però ha sigut la de Londres, on el també kenià Mutai s'ha imposat a la prova amb un estratosfèric temps final de 2 hores 4 minuts 40 segons, la quarta millor marca de tots els temps.  L'espanyol Chema Martínez, tot i no fer el temps que esperava, ha aconseguit la mínima per participar als pròxims mundials de Daegu (Corea del Sud) amb 2 h.15:25. A més, l'actual recordman mundial de marató, Haile Gebrselassie, ha guanyat la mitja marató de Viena amb 1 hora 18 segons, en la seva preparació pels JJ.OO. de Londres.

Finalment Roger Roca, un dels millors runners catalans en l'actualitat sobre el que tindreu una novetat aviat en aquest mateix blog, ha quedat subcampió d'Espanya de duatló a Soria, demostrant així el seu gran potencial.

Dedico aquest post a C.G., una persona molt especial.

Roger Roca, un auntèntic crak


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More