OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 24 de juny del 2011

Oberta la Porra Núria-Queralt

A falta de vuit dies per disputar la Núria-Queralt, s'apropa una cap de setmana elèctric i molt interessant on es disputaran dues proves d'alt nivell i que prometen molt.

IRONMAN NIÇA: Un dels IM més famosos del món es disputa ja amb un nom en la ment de tots: Marcel Zamora. El català intentarà aconseguir la seva ni és ni menys que...sisena! victòria consecutiva des que el 2006 va proclamar-se campió per primera vegada. En Marcel diu que arriba en gran estat de forma i evidentment totes les travesses el col·loquen com el màxim favorit a endur-se la victòria final. 
La lluita estarà principalment entre el català i el belga Frederik Van Lierde, segon l'any passat. Com sabeu les distàncies d'aquest IM són les estàndards, és a dir: 3,8 km de natació - 180 km bici - 42,195 km running.
Es pot seguir la prova en viu per http://ironman.com/events/ironman/france#axzz1PzYM3v9X. Molta sort Marcel!

WESTERN STATES 100 MILES: Una de les proves d'ultra-trail més famoses del món, disputada als Estats Units. Compte de 100 milles, és a dir, 160 km. Aquesta cursa va viure un moment èpic l'any passat amb la disputa per la victòria entre el gran Kilian Jornet, Anton Kupricka i Geoff Roes. Quan semblava que en Kilian tenia opcions a guanyar i lluitava amb Roes, uns problemes musculars el van eliminar de la disputa i va acabar quedant tercer, per darrere de Roes, que va fer rècord de la prova, i Kupricka. Aquest any aquest últim no hi és així que sembla que la lluita tornarà a estar centrada en el duel Kilian-Roes.
Podeu seguir la prova, concretament en Kilian, a http://www.ultralive.net/ws100/M3. Ànims Kilian!


D'altra banda avui mateix s'obre la PORRA NÚRIA-QUERALT, que estarà oberta fins el dia 29 (aquest inclòs). Recordeu que només heu de posar el temps que creieu que farem en Pol i jo a la cursa (tenint en compte que el límit de temps són 24 hores). Recorda que són 92 km i 11.300 metres de desnivell acumulat.

Requisits 

- El temps s'ha d'especificar en hores i minuts (Ex: 20 hores 34 min.)

- Si creieu que abandonarem, també ho podeu posar però haureu d'especificar el km exacte.

- S'accepten, a part, missatges d'ànim o el que vulgueu. Només es pot posar un sol pronòstic. En cas que coincideixen dos pronòstics, valdrà el fet més aviat.

- Guanyarà aquell que clavi el resultat o s'hi acosti més. 

Premi

- El guanyador s'endurà un SORTIT DE PRODUCTES DE LA TERRA, de la Vall de Núria. 


Esperem els vostres comentaris!


Agafa'm si pots
 

1 comentaris:

Bueno nois, no se quin temps fareu però de ben segur que patireu!!! jajaja Només vull desitjar-vos moltíssima sort, això són paraules majors, així que la necessitareu.
Pel que fa a la porra... és difícil, però jo dic 19h45.
Ara ja està tot fet, així que toca baixada per arrivar fres a la gran cita.

Salut!!! Espero llegir la crònica de finishers!!!!

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More