OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Alguns canvis al blog

El blog va creixent mica en mica i és moment de fer canvis, petites variacions que aportin modernitat i variïn el disseny i la funcionalitat de les eines disponibles. 
El canvi més significatiu és que estrenem Twitter! Una xarxa social en evolució que cada vegada utilitza més gent i que és molt interessant a part de resultar de molta utilitat. Noticies i informació constant, com una roda que no s'atura mai, amb la possibilitat d'interaccionar més fàcil i ràpidament que amb altres xarxes socials. 
Així doncs, a partir d'avui anirem seguint l'actualitat esportiva i comentant cada una de les noticies que tinguin a veure amb el món del running -així com del triatló etc. -. 
A més, també tenim a disposició de tothom una pàgina de Facebook, on ens centrem més en els posts que anem publicant al blog i no tan en la informació continua que genera l'actualitat esportiva.
Ens podeu seguir a Twitter a @Agafamsipots.
I també a Facebook, a la pàgina oficial Agafa'm si pots.



D'altra banda, estem estudiant la possibilitat de reformar parcialment el blog en quan a disseny, de manera que tan els colors com sobretot les eines disponibles canviïn i siguin més eficients i efectives, que donin més joc. Com requereix el seu temps, de moment ho estem mirant i buscant el disseny que més i millor s'adapti a les necessitats del blog.

Pel que fa a l'àmbit purament esportiu, aquest pròxim cap de setmana arriba La Marxassa, de 65,2 km i 3985 metres de desnivell acumulat. Serà la nostra quarta participació i l'enfrontem com sempre amb moltes ganes i amb l'objectiu de rebaixar el temps de l'any passat. Mentre que la meva participació i la d'en Joan és segura - si no sorgeix cap contratemps d'última hora -, la d'en Pol és dubtosa degut a una rebrincada al turmell que de moment no se li acabava de curar. Al llarg de la setmana s'haurà de veure si el dolor remet o per el contrari continua i saber si finalment serem dos o tres els que participarem a la proba.


Arran de l'abandonament d'en Kilian Jornet a la Cavalls del Vent - amb victòria novament de Miguel Heras - i la cancel·lació del repte al Machu Pichu, és un bon moment per recordar alguns dels seus èxits aconseguits al llarg d'aquests anys. Tot per gaudir de les seves gestes i per recordar que, les llegendes com ell, a vegades necessiten caure alguna vegada i mantenir-se en l'anonimat una temporada per tornar encara amb més força després i seguir demostrant a tothom qui mana. 
En aquest vídeo es pot veure l'ascens i descens (o concretament aquí, el descens) a l'Olímp de Grècia que en Kilian va completar en 5 hores i 19 minuts. Espectacular com llisca pel terra i com s'escolta la respiració acompassada del campió. 



Agafa'm si pots

1 comentaris:

el que em fa mal no és el turmell sino el genoll! jajaja

Estic fent descans a tope i gel cada 3h, amb ibuprofenos 3 cops al dia... he d'arribar encara que sigui en males condicions però he d'arribar a dissabte podent córrer sense dolor!!

No tinc twitter però m'hi aniré passant algun dia per veure què dieu.

Pol

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More