OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Aquest any sí!

Aquest matí, aprofitant que avui era dia festiu, he corregut els 10 km de Cabrera / Vilassar de Mar. Era la segona edició d'una cursa que teòricament també havia d'haver-hi participat l'any passat però que finalment no va ser possible. Un inoportú ruixat nocturn va obligar als organitzadors a cancel·lar la prova i traslladar-la al cap de setmana següent, on jo, com molts d'altres participants, ja estaven inscrits en un altra cursa. 
Doncs bé, enguany cap ruixat ha impedit que es pogués celebrar la cursa amb total normalitat. 

Tot i que aquesta vegada no m'havia informat gaire del recorregut, en Manolo me n'ha fet cinc cèntims anant cap a Cabrera. Un cop allà, temps de sobres per canviar-nos, xerrar relaxadament i escalfar. També per saludar i comentar la jugada amb en Jaume, amb el qual compartiria el primer km. 

Samarreta i dorsal de la Cursa de Vilassar
Aquest cop sí surto més lent del normal, amb la idea -sempre complicada- d'anar de menys a més. Les males sensacions que tenia aquests últims dies sembla que es confirmen quan començo a notar-me cansat, al pas pel km 3. Miraculosament apareix llavors una llarga baixada que em deixa recuperar-me una mica. Els últims km's, tot i que se'm fan molt llargs, els aguanto a bon ritme i fins i tot puc apretar a la part final en pujada.

Temps final de 41:54, a un sol segon de la marca personal. Comptant que l'estat anímic - i físic - no era ni molt menys el millor, el recorregut una mica "mogut" i la inesperada i forta calor, només puc estar content. 

En Manolo, per la seva part, venia arrossegant un fort refredat i es prenia la cursa com un entreno de qualitat. Tot i anar "tranquil", ni més ni menys que 39:41. Un crack. 


Ara toca descansar breument pel que fa a competicions. La següent serà el dissabte 22, La Marxassa, en la que serà la nostre quarta participació. Enguany hi anirem només tres components: en Pol, en Joan i jo. Gaudirem altre cop dels paisatges espectaculars del Montseny, de la bona organització de la cursa  i d'un recorregut que aquest cop s'ha vist augmentat en distància (65 km) i desnivell (3985 m.).

Un dels molts trams de bosc de La Marxassa 

Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More