OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 5 de febrer del 2012

Recuperant el to

Després d'acabar una intensa fase marcada pel final de semestre a la Universitat i els corresponents exàmens i treballs finals, ha arribat l'hora de gaudir del temps lliure i de poder recuperar mica en mica el to físic que he anat perdent al llarg d'aquestes setmanes, on trobar forats per sortir a entrenar era gairebé una odissea. 
Tot i que en l'horitzó hi ha un objectiu definit i cada vegada més proper, la Mitja de Barcelona de la qual queden només 21 dies, l'objectiu aquests dies no era -i és- un altre que tornar a recuperar sensacions. Tot i que no he perdut la forma, no estic al nivell que m'agradaria, per això aquest mes de febrer és tant important i s'ha de fer bé la feina.

Aquesta setmana ha estat marcada per aquesta onada de fred siberià que s'ha instal·lat a Catalunya i que, de moment, encara s'hi estarà uns quants dies més. Una onada que ha portat vent, pluja, neu (poca, com a mínim a la costa) i, sobretot, molt de fred.
Tot i les adversitats s'ha intentat sortir a córrer i complir amb el que estava planificat. Excepte la sessió d'avui, on les males sensacions han impedit que pogués fer el que tocava, la resta de dies he complert amb el previst amb més o menys bons resultats. 

Dilluns: 64' ritme viu, 14,6 km
Dimecres: 66' ritme viu, 14,5 km
Divendres: 70', 15,4 km
Diumenge: 38' series, 8,5 km

Total: 53 km 

Ben abrigat!

D'altra banda en Max, que com sabeu estudia a Itàlia, ha marxat avui mateix a Kenya, on s'hi estarà 10 dies. Tot una aventura que de ben segur que serà una experiència única. Quan torni ens en farà una crònica del viatge i de tot el que haurà pogut viure. Quina enveja!

Finalment, aquest diumenge s'ha disputat l'emblemàtica Mitja Marató de Granollers. Aquest any l'estrella indiscutible de la prova era Patrick Makau, actual recordman mundial de marató. Tot i això, gran sorpresa la que s'ha produït ja que el català Carles Castillejo, que fa poques setmanes va aconseguir en marató la mínima pels Jocs Olímpics de Londres a Castelló, ha aconseguit vèncer a l'sprint a Makau en 1h 2:37. 
Castillejo, doncs, que debutava també en aquesta distància, ha aconseguit una victòria espectacular.

També destacar el gran Jaume Leiva, que en els primers km's fins i tot ha liderat la prova i que ha acabat en una magnífica 7º posició, amb millor marca personal inclosa, 1 h 3:35. En Jaume ha disputat l'sprint final amb tot un campió d'Europa de marató, Viktor Röthlin, que es va proclamar el millor en els passats Europeus d'atletisme de Barcelona ara fa dos anys. 
En dones la millor ha sigut Beatrice Jepchumba (1h12:42). A tres segons ha entrat l'espanyola Vanessa Veiga.

Font: Pere Virgili, ARA
David

Agafa'm si pots

1 comentaris:

Jo també estaré a la 1/2 de barcelona! A veure si ens veiem per allà

Salut!!!

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More