OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

divendres, 7 de setembre del 2012

Nova temporada del blog 2012/13



Comença, per a molts corredors, la temporada de running 2012/13, també per a nosaltres -bé, en el meu cas quan l'estómac em deixi definitivament de donar la guitza-. I, també, comença una nova temporada d'aquest blog, d'Agafa'm si pots.

Des del moment en que vam arrencar, els dos vam decidir que volíem fer alguna cosa més que un blog personal on posar-hi les cròniques de les curses. Volíem que fos una plataforma informativa alternativa a les que hi han des de fa temps a la xarxa. Tot i que no sabem si hem aconseguit l'objectiu o no, si anem pel bon camí o no, la qüestió és que aquesta nova temporada seguirem incidint en aquest aspecte, el d'informar de l'actualitat d'aquest esport, el d'opinar i el d'oferir continguts interessants per a tots aquells que voleu llegir-nos. 
Una temporada que ve marcada per un gran projecte que sortirà a la llum el 2013.

Així doncs, a grans trets destaca el següent:

- Calendari mensual: De gran utilitat tan pels lectors com per nosaltres mateixos, aquest any seguirem publicant cada mes el corresponent calendari, amb les curses del mes que ve i també les del següent, per tal de donar temps a que tothom es pugui anar fent el seu propi calendari de curses que correran. Com sabeu, no hi són ni molt menys totes les curses però sí algunes de les més destacades (com les del calendari Championchip). 

Entrevistes: Amb cinc entrevistes ja fetes, la veritat és que ens hem quedat amb ganes de fer-ne moltes més. Precisament per això, és un gènere que volem seguir treballant. Entrevistes en profunditat, curioses, captivadores i que ens facin descobrir tan el més interessant de la pròpia persona com el més interessant de tot allò que ens expliquen. 



- Notícies: Com hem vingut fent fins ara, generalment a començaments de setmana, publicarem alguna notícia si hi ha hagut alguna cursa, una actuació destacada d'algun atleta o qualsevol fet que s'hagi pogut produir que tingui relació amb el running. També es publicaran reportatges d'esdeveniments concrets o altres tipus de gèneres (com la contracrònica de la Marató de Barcelona 2012). 

- 21 línies i mitja: Una de les novetats. Cada setmana, concretament cada dijous -tot i que potser alguna setmana excepcionalment es canvia de dia-, publicarem un article d'opinió que intentarà anar més enllà, sense caure en la crítica fàcil, en la superficialitat. S'anirà alternant l'autor, de manera que una setmana serà en Max qui l'escrigui i un altre jo mateix, en David.

- El gran projecte: Com hem dit, la nova temporada ve marcada per un projecte que ens fa molta il·lusió i que serà de molta utilitat per a tots els corredors. En breu anunciarem de què es tracta i la humil "presentació" també es podrà llegir a la web Triatletasenred. Un projecte que, creat i coordinat per aquest blog, és fruit del treball i la col·laboració de moltes persones.

- Facebook i Twitter: Com sempre podeu seguir l'actualitat del blog i del running a través de les nostres xarxes socials, permanentment actives. 


Benvinguts al nou curs, on nosaltres prometem fer els deures, a poder ser, millor que mai. I ara, a córrer!


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More