OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 4 de desembre del 2011

Millorant les expectatives a la Mitja de Mataró

Aquest diumenge es celebrava un altra edició de la Mitja marató de Mataró, la de casa, on durant molts km's es passa per zones on acostumo a entrenar diàriament. Aquesta vegada, per tant, l'excusa de desconèixer el recorregut no em servia jeje

Després de dues setmanes marcades pel mal d'estómac i per la dificultat d'entrenar amb normalitat, arribava a la cursa amb poca confiança i sense un objectiu clar, sense anar més enllà de gaudir i intentar-ho fer el millor possible (si l'estómac m'ho permetia).
He sortit més ràpid del compte (no és cap novetat) i m'he plantat al km 5 en 21:29 min. Ja que hi érem posats, he decidit seguir al mateix ritme i afluixar un cop s'arribés a la nacional, on es fan la majoria dels km's. Com l'any passat, aquest tros s'ha fet psicològicament dur (físicament no tan ja que és pla), molta estona en línia recta i amb poca variació del paisatge. La part positiva és que durant vàries vegades et creues amb els participants i pots gaudir durant uns segons dels cracks que estan lluitant per la victòria (que, per cert, se la va endur Pol Guillén).

La sortida de la Mitja Marató de Mataró
Al pas pel km 15 (1:06:06) ja he notat que les opcions de punxar eren cada vegada més reals, ja que anava força cansat i encara quedava la pujada final. Coincidint amb el pas per la fàbrica Procter & Gamble i la universitat TecnoCampus (per on realment entreno sempre) he aprofitat per prendre'm el gel que portava a sobre i que encara no havia tocat. Aquesta part, tot i que personalment m'agrada, és un pèl més complicada ja que vas la majoria del temps amb vent en contra.

No sé si és que ja estava massa desgastat però la qüestió és que els efectes del gel no els he notat i he arribat patint a l'inici de la pujada, l'estocada final. Tot i així l'he feta sens dubte força millor que l'any passat i aquest cop no he caminat ni res per l'estil. L'últim km l'he fet amb 5 minuts justos. No està malament...

Resultat final: Millor marca personal en mitja, 1 h 34:16, 4rt de la categoria i 542º de la general (de 1856). Estic molt satisfet del temps i sobretot de la carrera que he fet, sabent gestionar força bé les forces i mantenint un ritme bo però sense accelerar-se en cap moment. 

A l'última part de la pujada final, patint

A part durant la cursa he vist molta gent coneguda, entre ells en Rotterdam (enfilantelcami.com), en Xavier Bonastre, en Robert Mayoral o en Rafa González (rafarunning.blogspot.com). 

El resultat em dona ànims de cara a l'altre gran objectiu abans de finalitzar l'any: la Cursa dels Nassos. Queden quatre setmanes que s'han d'aprofitar amb bons entrenaments. 

Classificacions finals


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More