OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dimecres, 11 de juliol del 2012

Temps d'atletisme i del bo

En els últims dies s'ha donat la casualitat que s'han celebrat, s'estan celebrant i es celebraran esdeveniments importants relacionats amb l'atletisme. 

El primer esdeveniment va ser a Mataró, amb la celebració del 17è Míting "Ciutat de Mataró" que, enguany, tenia caràcter preolímpic, convertint-se així en l'edició més prestigiosa de les celebrades fins el moment. Alguns atletes de primer nivell es van donar cita a les Pistes d'Atletisme per intentar aconseguir la mínima olímpica que els donés el bitllet pels Jocs. Així doncs, amb forces aficionats a les graderies, es va poder gaudir d'una jornada interessant amb proves com el triple salt d'alçada, els 1500 metres, els 3000 obstacles o els 5000 metres. Precisament aquesta última prova, en categoria masculina, tancava el Míting i va concentrar a grans atletes, entre ells Chema Martínez, que gastava la última bala. I no ho va aconseguir. Va quedar 8è en una prova que va guanyar Byron Efren (13:39). També cal destacar a Àngel Mullera, segurament l'estrella de la jornada, l'únic atleta que va aconseguir la mínima, i de sobres, en els 3000 metres obstacles, amb un temps de 8:17:91 (la mínima estava entre 8:23 i 8:32). 

Els 1500 m. amb Higuero al mig    Via: Labolsadelcorredor

Des d'ahir, a més, es disputa a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el Mundial Júnior d'Atletisme, amb els millors atletes del moment i que aspiren a ser els nous Bolt, Rudisha o Bekele. D'entre ells destaca el velocista britànic Adam Gemili, que amb millor marca personal de 10.08 en els 100 metres, ahir va guanyar la seva sèrie amb 10.37 i 2.5 de vent en contra. En participació espanyola destaca Dídac Salas en pèrtiga i Belén Toimil en llançament de pes, els dos classificats per la final. Molt de nivell entre els joves atletes que en pocs anys els veurem disputar Europeus i Mundials amb els més grans. El Mundial es pot veure pel canal Teledeporte cada tarda. 

I no s'ha d'oblidar que en 16 dies comencen els Jocs Olímpics i que a partir del 3 d'agost i fins el 12 a l'Estadi Olímpic de Londres es disputaran les proves d'atletisme amb les grans figures mundials. Ningú es vol perdre aquesta cita, el somni de molts i molts atletes. 

Dídac Salas, una de les esperances espanyoles  Via:Mundodeportivo

Així doncs, només queda sentar-se al sofà i gaudir del que hi ha i hi haurà en pocs dies. 


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More