OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

dilluns, 19 de març del 2012

19.455 valents, 42.195 metres per gaudir

Finalment ha arribat el moment. No la correré però aquest any fa setmanes que espero amb ganes que arribi la Marató de Barcelona. Enguany s'han superat tots els rècords històrics de participació i ni més ni menys que 19.455 valents s'han apuntat a la prova. Bestial.
Corredors, la majoria d'ells, que deixaran enrere molts entrenaments i moltes hores dedicades a preparar-se com cal per una cita tan emblemàtica i bonica com és una marató. Alguns d'ells intentaran batre la seva marca, d'altres simplement sortiran amb l'objectiu d'acabar i arribar a plaça Espanya doncs fan el seu debut en aquesta distància.

Recorregut de la cursa

Amb el patrocini  de Zurich i l'organització una vegada més de RPM Racing, la marató de Barcelona espera situar-se aquest any entre les 4 maratons més importants d'Europa. Tot dependrà del nombre d'arribats. 

Diumenge Barcelona serà una festa i a partir de les 8:30 del matí (recordeu el canvi d'horari) els carrers han d'estar plens de gom a gom per animar a tots els participants. Jo ja tinc planejat més o menys els punts per on passaré a veure els corredors. Animar, els animaré a tots, esclar, però amb especial èmfasi a en Jaume Leiva, el gran atleta català que diumenge buscarà la mínima olímpica pels Jocs de Londres d'aquest estiu. La preparació d'en Jaume ha sigut increïble amb grans marques pel camí, com en la Mitja de Granollers o la de Barcelona, i ara només és qüestió de demostrar que val i molt. 

Logo de la Marató de Barcelona 2012

Així doncs, alguns motius per assistir a la cursa:

- Per gaudir d'un ambient espectacular i únic, a l'alçada dels millors esdeveniments esportius d'Europa.
- Per animar als corredors i corredores que tan han lluitat i patit per arribar en forma a la cursa.
- Per ajudar als participants a superar el temut "mur" que es trobaran a partir del km 30.
- Per veure estrelles del running com José Carlos Hernández, Jaume Leiva o el madrileny Chema Martínez, lluitant cos a cos per una plaça pels Jocs de Londres.
- Per animar a en Jaume i ajudar-lo a complir el seu somni.
- En definitiva, per gaudir de la cursa i perquè no, enganxar-se a aquest esport tots aquells que encara no l'han provat.


Jo no m'ho perdré, i vosaltres?


Agafa'm si pots

1 comentaris:

el marathon no es este domingo,como bi8en dice una amiga ,ha sido durante los ultimos meses,ahora el domingo solo queda disfruatar.
anima mucho crack!

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More