OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 11 de març del 2012

Crònica de la Cursa de Caldetes 2012

Per tercer any consecutiu he participat als 10 km de Caldetes, que m'agrada molt pel seu ambient i que trobo que té un recorregut ben entretingut. És pot dir, doncs, que des de que vaig començar a córrer amb regularitat, no he fallat a la cita.
Les condicions amb que venia aquest any, però, eren diferents. Com sabreu (perquè no paro de queixar-me cada setmana jeje), arrossego un mal d'estómac des de fa força temps que, de moment, no té solució a curt plaç. Així doncs, anava a Caldetes una mica a "veure-les venir". 

La sortida de la cursa de Caldetes

Les sensacions eren dolentes abans de començar i com diu l'Arcadi al seu nou llibre, les sensacions prèvies mai enganyen. Amb el nou recorregut, ens han fet començar pujant la Riera i ens hem desviat cap a l'esquerra fins gairebé al punt més alt de poble. A partir d'allà ja hem baixat fins al passeig marítim per fer la resta del recorregut amb normalitat. 

Com era d'esperar, doncs, he patit amb el malestar estomacal i amb el conseqüent "flato". Temps final: 43:59, 13è de la categoria i 113º de la general. 
El temps no és bo però em quedo amb una dada curiosa. He quedat per davant de la primera dona, Vanesa Sancho, del F.C.Barcelona, per uns 20 segons de diferència (a la foto de baix es pot veure). La veritat és que quan el públic l'animava i li deia que era la primera, no m'ho acabava de creure jeje 

A la pujada final, amb la primera dona just al darrere      Font: Edu Pau 

Ara és qüestió de seguir entrenant i confiar en que algun dia el mal d'estómac disminuirà i podré tornar a córrer mínimament en condicions ja que, actualment, ho faig sabent que tard o d'hora em veuré obligat a baixar el ritme pel malestar i el flato i a patir. Encara està per decidir però crec que enguany no correré ni Corté Inglés ni Bombers. Tot i l'ambient, aquesta última és una cursa força cara i que, no sé perquè, mai m'ha anat bé. Crec que no tornaré a posar-me un dorsal fins a la Cursa nocturna de l'Hospitalet (28 abril), molt recomanable i on recompensen als corredors amb una excel·lent fideuà!!

Classificacions 


Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More