OBJECTIUS TEMPORADA 2011: Mitja marató Barcelona / Mitja marató Maresme / Curses 10 km / Triatló Sprint Mataró / Núria - Queralt 100 km / Matagalls-Montserrat / Burriac Atac / Mitja marató Mataró
.

diumenge, 26 de desembre del 2010

La Sansi del Masnou, per escalfar motors

Aquest matí he corregut la Sant Silvestre del Masnou, la Sansi més antiga de Catalunya, ni més ni menys que la 31ena edició. Hi he anat sol ja que en Max finalment no ha vingut. La cursa, de 5 km, m'ha passat realment ràpida i la veritat és que he estat bastant més temps esperant i escalfant que no pas corrent. El fred que feia era impresionant i m'ha obligat a córrer amb malles llargues, totalment imprescindibles. Els 5 kms han passat força ràpids i els he pogut completar amb un registre de 20:59, que ho converteix en la Millor Marca Personal (MMP). Per tant, en part, estic content i satisfet.


El dorsal, la samarreta i el gorro de la Sansi
Dic en part perquè, de fet, només és un entrenament de cara a l'examen que m'espera divendres. A la Cursa dels Nassos atacaré la meva MMP (43:34) en 10 km. Un autèntic repte. Està difícil però s'intentarà. El fet de sortir en calaixos per temps ajudarà a portar un millor ritme des del principi que he d'intentar augmentar amb el pas dels kms. Aquest any serem el doble de membres de l'any passat. Participaran en Max, en Gerard, en Joan, l'Oriol, en Pol (que debuta per fi en una 10 kms però tocat físicament) i jo mateix. Cadascú amb els seus objectius personals, però amb l'objectiu comú de gaudir de l'ambient (d'això n'estem segurs) i passar una bona estona corrent abans d'acomiadar l'any 2010. 

Aquest és el penúltim post de l'any, un any on hem viscut el naixement i bateig d'aquest blog, creat amb l' humil intenció de compartir les nostres experiències amb altres runners i aficionats a aquest bonic esport i també, de seguir l'actualitat de l'atletisme. Esperem que l'any 2011 sigui encara més productiu que aquest i que puguem seguir compartint aventures, reptes i moltes altres coses.



Agafa'm si pots

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Delicious Digg Stumbleupon Favorites More